Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του πρόεδρου ''Ομόνοιας Αγίων Σαράντα'' προς τους υποστηρικτές ΟΜΟΝΟΙΑΣ -ΚΕΑΔ !


Αξιότιμοι Συνέλληνες των Δήμων Φοινίκης, Κονίσπολης και Αγίων Σαράντα!
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη που δείξατε στο ΚΕΑΔ-OMONOIA στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μόνο οι δυνατοί μπορούν να αντέξουν στα δύσκολα. Και εσείς αποδείξατε έμπρακτα ότι είστε δυνατοί. Σταθήκατε όρθιοι στις πιέσεις και αντιμετωπίσατε τις απειλές, με θάρρος αντάξιο του ονόματος που θα έπρεπε να έχει μια μειονότητα που σέβεται και τιμά την Ιστορία της. Με την στήριξη σας αυτή, μας μάθατε πως το να υποκύπτεις δεν αποτελεί επιλογή. Τουλάχιστον, όχι για μας τους Έλληνες.
Εσείς, παραμείνατε αλύγιστοι και το ΚΕΑΔ- OMONOIA πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμά σας. Δεν σταματάμε την προσπάθεια. Μαζί θα μελετήσουμε τα λάθη του παρελθόντος, πριν να σχεδιάσουμε το μέλλον. Γιατί η Ελληνική Μειονότητα και το ΚΕΑΔ- OMONOIA έχουν μέλλον. Εσείς αντέξατε, έστω και μόνο για να αποδείξετε σε όλους πως κανείς δεν μπορεί να σε υποτιμήσει χωρίς τη συγκατάθεσή σου.
Κι ακόμα, παραμείνατε στο πλευρό του ΚΕΑΔ- OMONOIA παρά τα όσα ακούγατε όλην αυτήν την περίοδο. Όμως να θυμάστε, πως όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι κάνεις μόνο ό,τι θέλεις εσύ, συνήθως εννοεί ότι δεν κάνεις ό,τι θέλει αυτός. Μείνατε δίπλα μας, λοιπόν, γιατί η δύναμη του ΚΕΑΔ- OMONOIA δεν ήταν και δεν είναι ποτέ τίποτα άλλο πέρα από την δική σας θέληση.
Γι αυτό σας καλούμε να μην εγκαταλείψετε τον αγώνα για μια αξιοπρεπή Μειονότητα χωρίς εξαρτήσεις. Γιατί η πίστη στην πατρίδα δεν είχε ποτέ της προϋποθέσεις. Είναι διαχρονική υπήρξε πριν από μας και με τη βοήθειά σας θα υπάρχει και μετά....

Με εκτίμηση
Ομόνοια Παράρτημα Αγ.Σαράντα
Πρόεδρος
Βασίλης Κάγιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου