Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα ακριτικά χωριά του νέου Δήμου Φοινίκης στους αφανείς ήρωες των κοινοτήτων (Βρωμερό,Κρόγγους,Γαρδικάκι,Πέτσα) ο ΓιάννηςΜπάμπης !



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φοινίκης Γιάννης Μπάμπης  επισκέφτηκε σήμερα (26/05/2015) τα ακριτικά χωριά της περιοχής μας, αυτά στα οποία οι μόνιμοι κάτοικοι δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, Ο κος Μπάμπης  επισκέφτηκε διαδοχικά το Βρωμερό, το Γαρδικάκι, την Πέτσα και τους Κρόγγους. 

Εκεί είχε συνάντηση με τους δημογέροντες ,προέδρους της Ομόνοιας και ιδιαιτέρως με τους κατοίκους των περιοχών μιαν εποικοδομητική συζήτηση ,οι οποίοι τον ενημέρωσαν  για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.


Ο κος Μπάμπης  δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτω σώστε να προωθήσει τον ‘’απεγκλωβισμό ‘’των ακριτών του Δήμου Φοινίκης ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως «είναι σημαντικό σε αυτούς τους ήρωες ,οι οποίοι κρατάνε κυριολεκτικά Θερμοπύλες, η πολιτεία  να παρέχει το δυνατόν καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες κάτι το οποίο μέχρις στιγμής δεν κατέστη δυνατόν λόγω του ασυμβίβαστου ‘’Κράτους’’ . Είναι απαραίτητη η βελτίωση των υποδομών και θεωρώ πως δεν τιμά κανέναν μας να υπάρχουν χιλιόμετρα απροσπέλαστων χωματόδρομων στο ορεινό οδικό δίκτυο και οι άνθρωποι να μην μπορούν να μετακινηθούν. Είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει, μέσα από συνεργασία   πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης».




ΒΡΩΜΕΡΌ








ΠΕΤΣΑ






ΓΑΡΔΙΚΑΚΙ




ΚΡΟΓΓΟΥΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου