Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γιάννης Μπάμπης – Η φωνή του Λαού είναι ο μόνος Ηγέτης της αλήθειας υπέρ των Εθνικών μας συμφερόντων ! (περιοδεία σε Ντερμίσι,Ρουμαντσά ,Κώσταρι ,Γράβα,Κεσαράτι ,Βελιάχοβο,Κομμάτι,Μπερλάτι,Μεμόραχη,Γέρμα )

Ήδη, δια βαίνουμε την 4η εβδομάδα πριν τις εκλογές της 21η Ιουνίου, ο προεκλογικός πυρετός έχει ανάψει για τα καλά καθώς και οι  καθημερινές συναντήσεις   του συνδυασμού μας .Ο κος Μπάμπης θέλοντας να προσεγγίσει  την φωνή του Λαού δήλωσε .''Το τελευταίο διάστημα ακούμε διάφορες βαρύγδουπες «  κορώνες  » από διάφορα στρατόπεδα  .

Τα προβλήματα της ΕΕΜ  δεν έχουν λύσεις « εδώ και τώρα», ούτε μπορεί «μια χελιδών ή μια ημέρα να φέρει την άνοιξη», ώστε να ικανοποιηθεί το πάθος του Λαού για γρήγορες λύσεις. Ο πολίτης δεν είναι θύμα ούτε και επρόκειτο να γίνει ,ο λαϊκισμός ,η αλλιώς « σύγχρονο παιχνίδι» του μεταπολέμου δεν επρόκειτο να διχάσει ή να ικανοποιήσει την ψηφοθηρία μερικών.

Το μέλλον του Ελληνισμού  είναι δυσοίωνο . Αυτή είναι η έσχατη πρόκληση για τον Ελληνικό Λαό.Η πατρίδα μας  περνά από μια μακρά και δύσκολη περίοδο αυστηρής συλλογικής προσπάθειας με βάση τις αρχές του πολιτισμού και τα πρότυπα της οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης.
 Εαν παρακολουθήσουμε όλοι άβουλοι το τέλος της ιστορίας μας- ως εθνικόφρονες . Κανείς δεν πρόκειται να μας λυπηθεί και ειδικότερα οι  « υπέρ-εθνικόφρονες   κύκλοι».

 Αν θα καταφέρει να ηγηθεί δημιουργικά με τις αποφάσεις του ο Λαός μας  ,το εκλογικό του δικαίωμα ,ο ίδιος, της Πατρίδος και των παιδιών του και να αναδείξει τις διαχρονικές αρετές του πάνω στα ερείπια της.Τότε υπάρχει Ελπίδα επιβίωσης για την Εθνική Ελληνική Μειονότητα.


Κλείνοντας τόνισε''Θέλομε να πιστεύουμε ότι η φωνή του Λαού είναι ο μόνος Ηγέτης της αλήθειας στις 21   Ιουνίου 2015 ''!











 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου