Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Λιβαδειάς και εκπρόσωποι Ριζών-Θεολόγου κινητήριος δύναμη ΝΙΚΗΣ για τον Δήμο ΦοιΝΙΚΗΣ



Την  στρατηγική ΝΊΚΗΣ  των 3 επιπέδων ,πλεονεκτήματα, δυνάμεις, και ικανότητες ,έχει ως εφόδια να βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους  και να αλληλοενισχύονται,ικανότητες, που δύναται να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων του υπ.Δήμαρχου Φοινίκης με το  χρίσμα ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ  Γιάννη Μπάμπη να διεκδικεί δυναμικά  τον νεοσύστατο Δήμο .

Ο Γιάννη Μπάμπης ως άριστος και αρεστός επιχειρηματίας του χώρου ,δηλώνει ένα βήμα μπροστά οργανώνοντας εξ αρχής την στρατηγική όπου και θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της εκλογικής του καμπάνιας . Με κινήσεις ματ –που λέμε και στο σκάκι- κλέβει την παράσταση .

Σε  συνεδρίαση   συνήλθε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ένωσης Αδελφοτήτων Λιβαδειάς, (σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου)  με συμμετοχή όλων των Αδελφοτήτων και εκπροσώπων Ριζών - Θεολόγου στην Αθήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Titania  .Συνεδρίαση η οποία ,διοργανώθηκε, προς τιμήν του υπ. Δήμαρχου Φοινίκης κου  Μπάμπη , επιφυλάσσοντας του θερμή υποδοχή από τους παρευρισκομένους όσο και διοργανωτές.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Αδελφοτήτων Λιβαδειάς κος Γεώργιος Τζομάκας ,οι αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας κοι  Δημήτρης Ρίζος- Μιχάλης  Παππάς,ο Γεν.Γραμμ. Άλκης Αγγελής καθώς και οι εκπρόσωποι και πρόεδροι των αδελφοτήτων της περιοχής- από κοινού στηρίζουν και επικροτούν την υποψηφιότητα Μπάμπη ως την καταλληλότερη εκπροσώπηση δημοτικής αρχής για τον Ελληνικό Δήμο Φοινίκης -ανέφεραν με ιδιαίτερη βαρύτητα  στην ομιλία τους.

Βασικό θέμα συζήτησης ήτο φυσικά η υπάρχουσα  θλιβερή κατάσταση στο οδικό δίκτυο Ριζών ,η υφαρπαγή περιουσιών από αλλόθρησκους στην περιοχή των Ριζών –Θεολόγου –Λιβαδειάς ,η επαναλειτουργία του τελωνείου  Πόβλας , η εκμετάλλευση των λιβαδιών από ημεδαπούς δημότες .

Ο κος Μπάμπης αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς και τα δίκαια αιτήματα των εκπροσώπων στις επιμέρους  περιοχές , προσδιορίζοντας μια σειρά αξιολόγησης και αναγκαιότητας δεσμεύτηκε εξ αρχής την  υλοποίηση και βελτίωση στο οδικό δίκτυο στις πληγείσες περιοχές των Ριζών κ.α.Τόνισε χαρακτηριστικά ότι'' Μας δίνετε η ευκαιρία τώρα παρά άλλοτε να αντισταθούμε στις δυσμενείς έως τώρα συνθήκες επιβίωσης , για να υλοποιηθούν  οι στόχοι  όπου έχομε  κατά νου, έχω ανάγκη την στήριξη σας .Όχι μόνον τώρα αλλά και στο απώτερο μέλλον ,μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί ,δεν μας λυγίσει κανείς αγαπητοί φίλοι  και  συμπατριώτες''.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκαν αρκετές συναντήσεις εκπροσώπων  -πριν την επίσημη παρουσίαση του κου Μπάμπη στην Αθήνα -απ 'το ευρύτερο φάσμα των 5 επαρχιών όπου και θα απαρτίζουν πλέον τον νέο Δήμο Φοινίκης ,με  κύριο στόχο τη ΝΊΚΗ !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου